Najbolje android igrice za mobilne uredaje

Najbolje android igrice u 2014

Koliko brzo se razvija android isto toliko postoji mnogo bezveznih android igrica, ali na svu sreću među njima postoji i onih kvalitetnih i zanimljivih. Radio smo "nekakvo" istraživanje kako bi pronašao par najboljih igara. Ovo pod navodnicima "nekakvo" vam neću otkriti, sami prosudite o čemu se radi.


Angry Birds

Najpopularnija igrica na OSi sa preko 2 miliona preuzimanje u prvoj sedmici, ali dostupna i na androidu. I pored bezbrojnih nastavaka i spinofa još uvijek je popularna za igranje. Android verzija je besplatna u odnosu na OSi platformu zbog par reklama koje se pojavljuju.


Preuzmi

Bebbled

Bebbled je standardan tip gem-shuffling igre samo dizajnirane u profesionalnom stilu. Kako bi slagali boju na boju potrebno je samo da rotirate telefon u odnosu na stranu gdje zelite da pomjerite lopticu.

Preuzmi

Red Stone

Red stone je takođe platfora shuffling igre ali i jedna od težih za igranje. Potrebno je da poslažete kockice tako da crvena kockica izađe na vrhu ekrana. Pogledajte sliku ispod.

Preuzmi

Newton

Objavljena je u beta verziji, Njutn igrica bazirana na fizici gdje se borite protiv zakona prirode kako bi pogodili metu. Interesantna igrice koja bi u budćnosti mogla koštati nekoliko dolara, navodi investitor ali za sada je besplatna.

Preuzmi

Angry Birds Start Wars

Među najbolje android igrice spada i druga verzija Angry Birds. Ova android igrica je spoj likova Start Wars i popularne Angry Birds. Angry Birds Start Wars je poprilično lijepa igrica sa likovima Start Warsa cije moćno nauružanje razara prelijepe krajolike.

Preuzmi

Sorcery

Čarobnjaštvo. Igra je bazirana na romanu Steve Jakson. Igrači donose smislene odluke za lik koji prolazi svoj put traganja kroz klasične fantazije. Postoje neki prepoznatljivi elementi igre kao što je izdržljivoist na bazi borbenih sistema, čari, invertara itd.

Preuzmi

Smash Hit

Još jedna igra koja je dobila pozitivvne kritike na Google Play je Smash Hit. Isprva sam i ja mislio da je previše lako ali kako sam napredovao do sledećih nivoa postala je sve teža i teža. Cilj igre je da se bace čelične kugle na staklene predmete koji blokiraju put i na taj način skupljate poene. Uz malo prakse igru je lako razumjeti, ali kad naviknete postaćete pravi ovisnici. Igra je besplatna i možete je preuzeti ispod u linku.

Preuzmi

0 comments:

Objavi komentar