Nove aplikacije za android u 2014

10 Najboljih aplikacija za android uredjaje u 2014

Pozdrav androidci!

Preuzmite nekoliko novih, korisnih aplikacija.

Smart Tool


Nekoliko korisnih alata u Smart Tool aplikaciji: kompas, metar, sonometar, metal detektor, brzinomjer, uglomjer, trokut, pretvarač jedinica itd.

nove aplikacije za android


My Measures & Dimensions 


Kada vam treba nešto da skicirate sad odgovarajućim dimenzijama onda je ovo prava aplikacija za vas. Aplikacija namijenjena za snimanje fotografija i njihovo obilježavanje dimenzija, uglova, tekstualnim okvirima i drugim korisnim informacijama. Korisnici mogu spremiti označene fotografije ili galerije, kao i organizirati ih u mape. Nažalost ova aplikacija košta 4.54 $ i možete je preuzeti ovdje.

korisne aplikacije za android

Google Docs

Besplatna Google Doc app za kreiranje, uređivanje i surađivanje sa drugim dokumentima u vašem android uređaju ili tabletu. 

  • Dijelite dokumente i raditi zajedno s drugima u dokumentima u isto vrijeme. 
  • Pristupiti stvarima  u svakom trenutku - čak i bez internetske veze. 
  • Dodavanje i odgovaranje na komentare. 
  • Ne brinite o izgubljenim rečenicama - sve se automatski sprema dok tipkate.
nove aplikacije za adnroid

Shape Up

Vjerojatno ste čuli ljudi kažu da nas je tehnologija učinila lijenim, ali mnoge fitness aplikacije na mobilnim uređajima danas lako mogu opovrgnuti tu ideju. Vježba, tutorijali  pa čak i igre koje uključuju vježbanje su sadržane u ovoj aplikaciji koja predstavlja osobnog trenera namijenjena korisnicima koji zele odličnu u formu i zdrav život. Preuzmite aplikaciju ovdje.

nove aplikacije za android fitnes

Link Bubble

Link Bubble je iznenađujuće jednostavna, ali korisna aplikacija koja učitava web stranice u pozadini, tako da nisu stalno udaljene okolo ili odmaknute od onoga što trenutno čitate. Kad kliknete na link, primjer Facebook Chat voditelj bubbule če se pojaviti na strani i pokazivati napredak učitavanja. Bubbul omogućuje otvaranje tri kartice u isto vrijeme od jedne aplikacije, dok je premija verzija radi sa svim aplikacijama i ima neograničen karticu podršku. Ako ćete potrošiti puno vremena za čitanje web sadržaja na vašem telefonu, to će učiniti vaš život mnogo, mnogo boljim.




Među nove aplikacije za android spada i Fiverr aplikacija

Fiverr je servis koji nudi posao za sve one koji žele dodatnu zaradu. Izvorno,to je freelancer
servis koji nudi zaradu od 5$ za razne poslove kao sto su logo dizajn, video dizajn, crtanje ilustracija, gradnja linkova, pisanje testova itd. Fiverr je nedavno pokrenula Android aplikacija omogućava korisnicima da ostanu u kontaktu sa svojim poslodavcima, poštanskim poslovima, naći nastupa, i dobiti važne obavijesti. Ako ste u potrazi za napraviti neki brzi novac sa strane, ili vam je potreban mali posao koji se završava brzo, Fiverr je dobro mjesto za početak. Ovde možete pogledati moj fiverr profil logodesigndraw, inače na fiverru sam grafički dizajner i crtam logo. Aplikaciju možete preuzeti ovdje.




0 comments:

Objavi komentar