Najbolji Antivirus Za Android Njemačke kompanije G Data

Odličnan antivirus za Android uređaje iz Njemačke kompanije G Data

Nakon raznoraznih slučajeva prisluškivanja američkih CIA-nih agenata, nijemci odlučili uložiti novca kako bi zaštitili svoje građane i njihove podatke od prisluškivanja, krađe podatka, bankovnih pinova i ostalog. Naime, uspjeli su napraviti odličan antivirus za android uređaje koji je jako brzo dostigao popularnost u svijetu.
antivirus za android

Nova android aplikacija iz Googla - Googlova Kamera. O čemu je riječ?

Nova android aplikacija iz Googla koja će vas oduševiti.

Nova aplikacija Google kamera pravi brzo i jednostavno fotografije i video zapise, ali ima i kreativne modove kao što su Photo Sphere, Lens Blur, Panorama.

Shazam aplikacija za android koju morate imati. Procitajte o cemu se radi...

Aplikacija za android koju morate imati!

Slušate pjesmu i sviđa vam se a ne znate ko je izvođač, najlakši način kako da saznate ko je zapravo izvođač te numere da preuzmete Shazam aplikaciju za vaš android uređaj.


Najbolje android igrice za mobilne uredaje

Najbolje android igrice u 2014

Koliko brzo se razvija android isto toliko postoji mnogo bezveznih android igrica, ali na svu sreću među njima postoji i onih kvalitetnih i zanimljivih. Radio smo "nekakvo" istraživanje kako bi pronašao par najboljih igara. Ovo pod navodnicima "nekakvo" vam neću otkriti, sami prosudite o čemu se radi.

Top 3 najboljih tastatura za android

Najbolje tastature za android telefone






Bio je to veliki dan kad je google odlučio da ukloni većinu Android tastatura iz Svog Play Stora. U ovom članku ću prestavit top 5 najboljih Android tastura za android telefone.